.

.

Центробежный пумпа Goulds 10AI2H4J9

Центробежный пумпа Goulds 10AI2H4J9

резултат:

RSD 78.56
Наличност
Доступно за наручивање

Центробежный пумпа Goulds 10 AI2 H4 J9.Goulds 10 AI2 H4 J9 Центробежный пумпа • Број производа : 10 AI2 H4 J9 • УПЦ : 69766616876 • Опис : 3 HP 1/60/115-230 ТЕ 5.75" • Категорија : Центробежный пумпа.

Към свойства

Производи у категорији